Hairsalon Velvet, waar jouw haar zich thuis voelt.

Welkom bij Hairsalon Velvet in Ooigem, waar perfectie en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. Ons trendy salon, geleid door Elien, Doenia en Laura, biedt meer dan alleen haarverzorging. Bij ons vind je een warme, persoonlijke benadering en advies op maat, allemaal in een huiselijke sfeer. Stap binnen en ervaar het zelf.

Elegantie in elke haarlok.

Bij Elien, Doenia en Laura ben je meer dan zomaar een klant; jouw comfort en tevredenheid staan bij ons voorop. We nemen graag de tijd om naar je wensen te luisteren en je te adviseren met onze expertise. Samen gaan we op zoek naar het perfecte kapsel dat jou laat stralen. Wil je ook genieten van persoonlijk advies en verwend worden? Kom langs en ontspan met een kopje koffie en een koekje. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Professionele producten

Hairsalon Velvet koos na zorgvuldig onderzoek voor de haarproducten van Authentic Beauty Concept, een assortiment dat niet alleen 100% vegan is, maar ook vrij van dierenproeven.

Authentic Beauty Concept bestaat uit natuurlijke en eenvoudige haarproducten, die vrij zijn van siliconen, parabenen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Hun producten zijn gemaakt met pure ingrediënten van veganistische formules.

Kapper in Waregem

Hairsalon Velvet bevindt zich net buiten het centrum van Waregem in een makkelijk te bereiken, doch rustige suburban omgeving. Niet ver van de grote baan, kom je tot rust in een mooie woonwijk. Deze kapper in Waregem is een salon-aan-huis, wat het grote voordeel biedt van een relaxerende ervaring. Hier wordt er écht tijd voor je gemaakt, zonder dat de deur wordt plat gelopen door passanten. Magalie houdt van een persoonlijke aanpak en heeft haar locatie hierop aangepast. Haar doel is om je niet alleen met een mooi kapsel naar huis te laten gaan, maar je ook weer even te laten herbronnen van het vluchtige dagelijkse leven.

Bruidskapsels

Naast het normale knippen, brushen en kleuren dat je in iedere kapperszaak vindt, specialiseert kappers-styliste Magalie zich vooral in bruidskapsels. Ze volgde hiervoor de speciale Opleiding Bridal Styling bij vakvrouw Zohra Handiri van het internationaal gerenommeerde Handiri Academy en behaalde hier uiteraard ook een diploma in. Magalie is als enige kapper in Waregem gespecialiseerd in bijzondere opsteekkapsels die van je huwelijksdag een succes maken.