Hairsalon Velvet, jouw favoriete kapper in Ooigem

Net buiten het centrum van Wielsbeke ligt het trendy Hairsalon Velvet, dé kapper in Ooigem voor mannen, vrouwen én kinderen. Binnenstappen in dit salon is al een ervaring op zich. Gastvrouw Magalie zorgt ervoor dat je haar in goede handen is en je zonder zorgen kan relaxen doorheen de hele ervaring. 

De stijl van Velvet

Kapster Magalie hanteert een hands-on persoonlijke werkwijze. Hierin zet ze zich af tegen de andere kappers uit de buurt. Het is haar ultieme doel om haar cliënten een persoonlijke ervaring te bieden. Ze neemt dan ook graag de tijd om samen met haar klanten te onderzoeken wat hun ideale haarstijl is. “Samen met jou ga ik op zoek naar het kapsel dat je doet stralen” is haar moto en ze rust niet voor ze dat doel bereikt heeft. Deze kapper in Ooigem is alvast een bezoekje waard!

Professionele producten

Hairsalon Velvet koos na zorgvuldig onderzoek voor de haarproducten van Maria Nila, een haarverzorgingsmerk dat 100% vegan en dierproefvrij is. Maria Nila producten worden geproduceerd in Zweden. Het bedrijf staat bekend voor hun ideeën over hoe dieren geen deel horen uit te maken van onze verzorgingsproducten. Je favoriete kapper in Ooigem koos voor deze kwaliteitsvolle producten die haar kwaliteitsvolle behandeling perfect ondersteunen.

Wist je dat Magalie als bijberoep ook handgemaakte muziekmobielen verkoop?

Kapper in Waregem

Hairsalon Velvet bevindt zich net buiten het centrum van Waregem in een makkelijk te bereiken, doch rustige suburban omgeving. Niet ver van de grote baan, kom je tot rust in een mooie woonwijk. Deze kapper in Waregem is een salon-aan-huis, wat het grote voordeel biedt van een relaxerende ervaring. Hier wordt er écht tijd voor je gemaakt, zonder dat de deur wordt plat gelopen door passanten. Magalie houdt van een persoonlijke aanpak en heeft haar locatie hierop aangepast. Haar doel is om je niet alleen met een mooi kapsel naar huis te laten gaan, maar je ook weer even te laten herbronnen van het vluchtige dagelijkse leven.

Bruidskapsels

Naast het normale knippen, brushen en kleuren dat je in iedere kapperszaak vindt, specialiseert kappers-styliste Magalie zich vooral in bruidskapsels. Ze volgde hiervoor de speciale Opleiding Bridal Styling bij vakvrouw Zohra Handiri van het internationaal gerenommeerde Handiri Academy en behaalde hier uiteraard ook een diploma in. Magalie is als enige kapper in Waregem gespecialiseerd in bijzondere opsteekkapsels die van je huwelijksdag een succes maken.